Kövess minket!
  
     

Férfi télikabát

Férfi télikabát
2014, január 20.

Olyan sokféle létezik, de milyet is válasszak?

Sportos vagy elegáns? Jól nézzek ki benne, vagy inkább ne fázzak?

Ha jön a hideg, nem mindegy, hogy milyen férfi télikabátot választunk.

Vásároljon Önhöz illő kabátot, gondolja meg!

Télikabát, női télikabát, férfi télikabát – szinte minden nem mediterrán országban élő ember öltözékének elengedhetetlen ruhadarabja. A férfidivat napjainkban jelentős átalakuláson ment át, és a viselhetőség területei is egyre bővültek. Az egyszerű T-szabástól, a különböző egyedi darabokig mindenféle megtalálható a boltokban. Újszerű elemeket alkalmaznak, új anyagokat használnak, és változatos kellékeket.

A férfiak már az őskorban is a nők és család védelmezőjének a szerepét öltötték magukra. Ehhez elengedhetetlen volt önmaguk védelme is, például a vadászat során. Ennek az ösztönnek a tudat alatt megmaradt formája az, hogy a férfiak többnyire funkcionalista lények és ez a férfi télikabát választás során is megmutatkozik, bár a 21. század új trendjei ezt kezdik megdönteni.

A téli hónapok időjárása elég kiszámíthatatlan, ezért nem mindegy hogy milyen férfi télikabátot választunk. Különféle fajtákat, stílusokat különböztethetünk meg. Lehet elegáns, klasszikus stílusú, pamutból, szövetből. Lehet akár sportosabb fazon, lazább alapanyagból, vászonból. A férfi télikabátoknál a nőivel ellentétben, kezdettől fogva a funkció volt a legfontosabb szempont a gyártók, és a fogyasztók számára. Ellenben már a XXI. századi öltözködési trend is erősen beleszól a férfi viseletbe, ezáltal a funkció mellett a férfi télikabátok külleme is egyre nagyobb figyelmet kap. 

Olvastad már?

Hirdetés

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
kabat_pufi
Női télikabát

A női télikabát vásárlás fontos kérdés egy nő számára. A télikabát az Ön személyiségét is tükrözi, válasszon megfontoltan! A széles...

Close