Kövess minket!
  
     

Hogyan válasszunk megfelelő télikabátot?

Hogyan válasszunk megfelelő télikabátot?
2014, január 21.

Előfordult már Önnel, hogy hirtelen elhatározásból vásárolt télikabátot? A boltban tökéletesen nézett ki, de amikor télen felvette egy vastagabb pulóverre, már szűkös volt? Bizonyára mindenkivel megesett már az ilyesmi, ezért néhány tanáccsal segítünk, hogy ne essen újra ebbe a hibába!

Felkészülten induljunk neki a választásnak!

A legfontosabb, hogy ismerjük a méretünket! Ebbe az is beletartozik, hogy egy vastag pulóverben is kényelmesen érezzük magunkat a kabátunkban, tehát mindig érdemes egy számmal nagyobbat vásárolni télikabátból.  Természetesen itt azt is figyelembe kell venni, hogy milyen a szabása a kabátnak. Ha például egy kámzsás, bő szabású kabátról van szó, akkor nem biztos, hogy kell a nagyobb méret.

Próbáljunk!

Kabát és kabát között rengeteg a különbség! Fontos tudnunk, hogy mi áll jól nekünk.  Azért, mert egy télikabát nagyon jól mutat egy képen, még nem biztos, hogy nekünk is éppen olyan jól fog állni.
Szánjunk rá időt és próbáljunk fel minél többféle szabást és árnyalatot! Ennek fényében, már könnyen eligazodhatunk a lehetőségek között.

Szemezgessünk!

Más-más alkalomra eltérő télikabát szükséges. Például egy szövetkabát nemtől függetlenül mindig ideális, mint a hivatalos viselet kiegészítője.  A mindennapokra azonban nem feltétlenül szükséges egy elegáns kabát, így ilyenkor egy kényelmesebb viselet is megfelelő lehet.

Összességében a döntés tekintetében a legfontosabb kritérium, hogy mindig az ízlésünknek és méretünknek megfelelő télikabátot válasszuk, mely tükrözi egyéniségünket.

Címkék:

Olvastad már?

Hirdetés

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
telikabat.hu_.no˜i
Télikabát nőknek!

Általában nem szoktunk minden évben új télikabátot vásárolni, mivel ezek a ruhadarabok többnyire nagyobb összegekbe kerülnek, így érdemes nagy odafigyeléssel...

Close