Kövess minket!
  
     

Télikabát férfiaknak

Télikabát férfiaknak
2014, január 21.

Nem tudja, milyen télikabátot szeretne? Segítünk kiválasztani az Önnek megfelelőt!

Stílusos férfikabátok

A férfiak nem szeretnek sok időt válogatással tölteni, inkább a gyors megoldások hívei, mégis fontos egy kis időt rászánni a megfelelő télikabát kiválasztására.

Milyen kabátra van szükségem?

Ha gyakran visel öltönyt, mindenképpen érdemes szövetkabátot választania, lehetőleg fekete színben, ami mindenhez passzol. Ezt a télikabátot szinte tekinthetjük alap darabnak. A változatos életvitel azonban megköveteli, hogy a szabadidőhöz egy lezserebb, könnyű viseletet is beszerezzen az ember. Ez lehet bőrkabát béléssel, vagy egy sportkabát termo belsőréteggel.

Kabát béléssel vagy anélkül?

Télen, a kinézeten túl, különösen fontos odafigyelni arra, hogy meleg is legyen a kabát. Ha például nem szeretünk túl sok réteget viselni, akkor fontos odafigyelni a bélés anyagára, illetve mennyiségére is. A műszálas bélések kevésbé hatékonyak, míg a pamut változatoknak jó a hőtartó képességük.

Passzoljon a télikabát!

A megfelelő stílus megtalálásán túl, fontos a tökéletes méret is. Télikabátok esetén erre külön oda kell figyelni, hiszen a hidegebb napokon egy vastag pulóvernek is helyet kell biztosítani!

A legtöbb hölgy szeret ruhát vásárolni, azonban van néhány olyan ruhadarab, mint például a télikabát, melyeket a férfiaknak is érdemes körültekintően kiválasztania.

Olvastad már?

Hirdetés

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
36_www.kepfeltoltes.hu_
Férfi télikabát

Olyan sokféle létezik, de milyet is válasszak? Sportos vagy elegáns? Jól nézzek ki benne, vagy inkább ne fázzak? Ha jön...

Close