Kövess minket!
  
     

Télikabát idősebb gyermekeknek

Télikabát idősebb gyermekeknek
2014, január 21.

Egy 6-10 éves gyereknél kicsit más szempontokat kell figyelembe venni, ha kabátvásárlásra kerül sor, mint fiatalabb társaiknál, ezért nézzük meg, hogy náluk mik is a fő pontok.

Kabát anyaga

Ahogy a kicsiknél, úgy ebben a korban is a praktikusság a legfontosabb szempont! Ebben a korban már rengeteget szaladgálnak a szabadban és játszanak, így folyamatosan összekoszolják magukat. Éppen ezért legyen könnyen tisztítható a télikabát! Nem árt egy tartalék darab, aminek nem kell túl szépnek lenni, de biztos, ami biztos ott lapul a szekrény mélyén.

Vízlepergető réteg?

A korábban említett okokból, jó, ha olyan kabátot választunk, ami vízhatlan, vagy impregnálószerrel kezelhető, így nem kell aggódni egy hosszabbra nyúlt hócsata okozta megfázástól.

Méretezés

A gyors növekedés miatt, itt is figyeljünk a megelőző nagyobb méret választására! Lehet, hogy decemberben még kicsit nagynak tűnik az a kabát, de jól fog az még jönni februárban!

Kényelem!

Mivel folyamatos mozgásban van a gyerek, fontos olyan kabátot választani, amiben könnyen tud mozogni és kényelmesen is érzi magát. Ha szorítja vagy szúrja a ruha, előbb veszi le, mintsem bemenne a melegbe, ezért a próba során kérjük meg, hogy mozogjon benne, ugráljon, így a vásárlás nemcsak nyűg lesz, hanem kaland is, nekünk pedig nem kell tartani megfázásoktól!

Bár úgy tűnhet, hogy sok szempontot kell figyelembe venni, mégis könnyebb most egy kicsivel több időt rászánni a választásra, mint elmenni egy újabb télikabátért, ami még több időt és pénzt venne igénybe!

Olvastad már?

Hirdetés

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Winter coats
Hogyan válasszunk megfelelő télikabátot?

Előfordult már Önnel, hogy hirtelen elhatározásból vásárolt télikabátot? A boltban tökéletesen nézett ki, de amikor télen felvette egy vastagabb pulóverre,...

Close