Kövess minket!
  
     

Télikabát nőknek!

Télikabát nőknek!
2014, január 21.

Általában nem szoktunk minden évben új télikabátot vásárolni, mivel ezek a ruhadarabok többnyire nagyobb összegekbe kerülnek, így érdemes nagy odafigyeléssel választani a kínálatból, hogy utána ne legyen folyamatos csalódás a reggeli készülődés!

Nagykabátban csinosan?

Szerencsére már könnyen választhatunk olyan darabokat, amelyek nem csak melegek, de jól is mutatnak, így nem kell feszengeni a kabát levételéig. Persze ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a választott darabban, fontos megtalálni az alakunkhoz illő szabást! Míg a vékonyabb hölgyeknek jól áll egy bő szabású kabát, addig a teltebb idomokkal rendelkezőknek jobb választás, egy alakot kiemelő szűkített változat.

Milyen legyen a kabát színe?

Fontos végig gondolni, hogy a vásárolt ruhadarabot milyen alkalmakkor szeretnénk viselni. Lehet, hogy nagyon tetszik nekünk például a piros szőrmés típus, de ha nem tudjuk gyakran viselni, akkor csak a szekrényünket ajándékozzuk meg. Egy hivatalos, munkába illő, egyben alkalmi télikabátnak praktikus fekete szövetkabátot választani. Ezen lehetnek különböző díszítések, vagy feltűnőbb gombok, ha szeretnénk egy kis egyediséget is belecsempészni.
A mindennapokra már lehet, egy feltűnőbb egyéniségünkhöz passzoló darabot is választani.

A lehetőségeknek csak a fantázia szabhat határt!

Olvastad már?

Hirdetés

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
telikabat.hu_.ferfi
Télikabát férfiaknak

Nem tudja, milyen télikabátot szeretne? Segítünk kiválasztani az Önnek megfelelőt! Stílusos férfikabátok A férfiak nem szeretnek sok időt válogatással tölteni,...

Close