Kövess minket!
  
     

Télikabátot a legkisebbeknek!

Télikabátot a legkisebbeknek!
2014, január 21.

A 3 évnél fiatalabb gyerekeknek külön odafigyeléssel kell kabátot választani!  Fontos hogy kellően meleg legyen, de ne túlzottan! Milyen anyagokat tartalmaz, és amelyeket igen, azok ártanak a babának?

Bélés és külső anyagok

A legfontosabb szempont, hogy lehetőleg minél nagyobb mennyiségben tartalmazzon a kabát pamutot! Ennek az anyagnak remek a hőtartó képessége, de hagyja a levegőt is átáramolni, így ha a kicsinek melege is van, nem fog fullasztóvá válni a viselet.

Másik fontos szempont a biztonság! A legkisebbek mindent a szájukba vesznek, így figyeljünk oda, hogy a különböző gombok és patentok megfelelően legyenek rögzítve és a felesleges mozgatható elemeket lehetőség szerint hanyagoljuk.

Bár nagyon csinos kis kabátokat lehet már venni, de ne felejtsük el, hogy gyerekekről van szó! Tehát gyakran fog koszolódni és maszatolódni, így egy könnyen tisztítható anyagból készültet vásároljunk a lehetőségekhez mérten.

Méretezés

Ebben a korban nagyon gyorsan nőnek a gyerekek, így nagy valószínűséggel az idén vett kabát jövőre már kicsi lesz. Azonban egy idény alatt is sokat nőhet a gyermek, így figyeljünk arra, hogy a vételnél ne csak éppen jó legyen a kabát, hanem legyen egy kicsit nagyobb, hogy az aktuális darab kitartson a tél végéig.

A lényeg tehát a tudatosság! Vegyünk figyelembe az igényeket és a realitást, így nem kerülhetünk kellemetlen helyzetbe.

Olvastad már?

Hirdetés

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
telikabat.hu.gyerek.2
Télikabát idősebb gyermekeknek

Egy 6-10 éves gyereknél kicsit más szempontokat kell figyelembe venni, ha kabátvásárlásra kerül sor, mint fiatalabb társaiknál, ezért nézzük meg,...

Close